07.12.2017
We zijn met steeds meer mensen steeds vaker geconnecteerd met het internet. We zijn continu online om met elkaar te praten, foto’s en ervaringen te delen, spullen te kopen, naar onze favoriete series te kijken… Maar staan we dan voldoende stil bij de informatie die we over onszelf prijsgeven? Zijn we ons voldoende bewust van hoe we het internet gebruiken en de impact ervan op onze privacy?
Veiligheid
28.11.2017
Het valt af en toe voor dat malafide organisaties of terreurorganisaties een schijnbaar onschuldige domeinnaam opeisen om er hun wanpraktijken of haatboodschappen op te verspreiden.
Veiligheid
23.11.2017
U hebt ongetwijfeld al opgemerkt dat het webadres van sommige websites begint met https:// en niet met http://. Wat is het verschil?
Internet business
Veiligheid
21.11.2017

Vandaag hebben we de migratie van de registratieplatformen voor .vlaanderen en .brussels met succes voltooid.
Na een voorziene downtime deze ochtend, zijn de registratieplatformen voor beide TLD's terug beschikbaar voor alle transacties.

.brussels
.vlaanderen
  • 08 decFriFact: 1st text message is sent 25 years ago on 3 December 1992. It read "Merry Christmas” and not “mry xmas” as… twitter.com/i/web/status/9…
  • 07 decAre we sufficiently aware how we use the internet and the impact it has on our privacy? Is Big Brother watching you… twitter.com/i/web/status/9…
  • 07 decRT @datanews_nl: Aantal gevallen van phishing gevoelig gestegen ebx.sh/2zVYdCS https://t.co/Z002Jdk2rO

Totaal aantal registraties